joi, 20 iulie 2017

Impresii frumoase

În data de  20 iulie 2017  domnul Bolea Vladmir, doamna  Mariana Marin şi unul dintre premianţii concursului  „ Unitate prin diversitate”  Liviu Rotaru au participat în cadrul emisiunei  „ Matinali”  la postul TVR Moldova.
 Dumnealor au vorbit despre  etapele şi obiectivele concursului,  dar şi despre vizita de studiu de care au beneficiat lauriaţii Premiului Mare.
Liviu  Rotaru afirmă că aceasta a fost o experienţă de neuitat şi că a fost impresionat  de această vizită de studiu. Deşi excursia a durat  7 zile, băiatul  susţine că a reuşit atât de multe să înveţe precum ar fi făcut-o într-o lună.
Tinerii s-au întâlnit cu europarlamentarul Siegfried Muresan, oficialul european Dirk Schubel, Jane Amilhot şi Thibaut Kleiner.
Domniile sale au afirmat ca tinerii din Republica Moldova reprezintă primul grup, care a vizitat Consiuliul Europei. Aceştia le-au vorbit despre actvitatea Uniunei Europene.
Domnul Siegried Muresan i-a îndemna să învețe bine, să se implice în activități extracurriculare, dar și să călătorească cât mai mult și să învețe multe limbi străine. Dumnealui i-a felicitat pe cei 3 tinerii, pe profesori, dar şi pe organizatorii concursului.

Domnul Vladimir Bolea şi doamna Mariana Marin susţin ca aceasta a fost doar prima ediţie a cocursului. Dumnealor i-au îndemnat să partcipe în cea de a doua ediţie a concursului ce va avea loc pe parcursul anului de studiu 2017-2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu